de site

Hallo.
Op proudofbeauty vind je 1 keer per dag een artikel. Zo'n artikel kan gaan over; mode, makeup, mijn leven, en meer. Zo kun je shoplogs en reviews tegen komen. In de reviews of andere dingen waarin mijn mening naar voren komen kun je er 100% op vertrouwen dat dit mijn eigen, eerlijke mening is. Bij mijn berichten zitten altijd foto's, en voldoende informatie. Mails en requests worden altijd beantwoord/behandelt. En ik zal mijn lezers altijd proberen te vermaken met mijn berichten.

Hoe is proudofbeauty ontstaan?
proudofbeauty is ontstaan op 17-02-11, toen ik op een dag ineens het rare idee bedacht om dit te gaan doen. Natuurlijk kwam dit niet zomaar ineens in me op. Ik had die week veel gekeken naar Teskuh.nl/goodxnightmare. En zo kwam ik steeds dichterbij het "beautywereldje". En ik vond het leuk!

Doelgroep?
Ik heb deze site vooral gemaakt voor mensen van mij leeftijd (11,12,13,14,15,16) die ook overwegen dit te gaan doen. Of die gewoon van beauty houden.

Wat voor artikelen vind je op proudofbeauty?
Dit verschilt heel erg, soms plaats ik dingen over fashion/beauty/makeup, en een andere keer plaats ik weer iets over mijn leven. Zo heb je elke week de my lifes, elke zondag plaats ik een my life, hierin vertel ik wat ik allemaal meemaak. Ook heb ik "de vijf favorieten" nou dit lijkt me vanzelfsprekend, hier zet ik mijn favorieten van een product in. Bij de fashionartikelen zie je niet alleen wat in de mode is, maar je krijgt ook een idee van mijn stijl.

Leuk om te doen.
Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk als je mijn maandelijkse poll invult deze staat onderaan in de rechterkolom. Of een reactie achter laten, dat waardeer ik ook heel erg, nog leuker zou het zijn als je me ging volgen. Maar een van de allerleukste dingen vind ik toch wel, dat je mij een email stuurt naar proudofbeauty@hotmail.com dit kan over van alles gaan, je wilt iets weten, je wilt iets melden, of je wilt een artikel op mijn blog plaatsen, want de kans is groot dat die op mijn site komt!

ik hoop dat jullie mijn site leuk & natuurlijk een beetje leerzaam vinden.

Liefskusknuffel, Isa